Sök

Gaming area under sängen!

Category: Utan Kategori | Author: The MOOSE

Att vi älskar gaming är ingen överraskning, de flesta som är under 40 år gör det och det är helt fantastiskt! Gaming är en underbar hobby, man har kul, man kan träffa nya vänner och människor, man lär sig nya saker, nya språk och man lär sig att tänka på nya sätt för att lösa problem osv. Det är också mycket säkrare än vissa hobbies som till exempel boxning, wrestling och till och med att åka skateboard, ingen har liksom brutit benen genom att spela ett spel. Det som är så bra med det är också att man inte behöver åka till massor av ställen, om jag vill spela ett spel så behöver jag inte åka till andra sidan stan eller ta bussen till nästa hållplats, jag kan bara sätta på datorn/konsolen och börja köra.  Men om man t.ex spelar fotboll så behöver man ju såklart åka till ett ställe där det går att spela fotboll, och man behöver ha vänner som har tid att spela samtidigt, men med gaming så har man alltid människor som är redo!

Det är många fördelar med gaming och det var bara några av dem, men allting har sina fördelar och nackdelar och gaming är inget undantag. En stor nackdel med gaming som andra hobbies inte riktigt har är att det tar upp mycket plats. Om man spelar fotboll så behöver man ju bara en boll och några kläder, resten av sakerna finns ute. Med boxning så behöver man några handskar och en säck. Men med (PC) gaming så behöver man en dator, tangentbord, mus, skrivbord, stol, skärm osv, och det är inget problem för det är ju inte som att man flyttar runt alla de sakerna  varje dag, de ligger på sin plats, oftast på skrivbordet så man flyttar inte dem. Men problemet är att det tar plats! Alla har ju inte stora rum, inte de flesta iallafall, så det kan bli några problem om man vill ha ett nice rum men ändå kunna ha en bra plats  där man kan spela, oftast så finns det inte nog med plats i rummet, så man behöver skaffa ett mindre skrivbord eller dator eller till och med en mindre säng! Saken förvärras också av att man bör skaffa perifer utrustning som några snygga taklampor eller liknande för att få en så optimal gaming station som möjligt.

Det finns några som har tur, och det är de som har möjligheten till att skaffa ett gamingrum, alltså ett separat rum från sovrummet, ett rum där man enbart har sina gamingsaker som PC, konsol, spel mm. Det är såklart bra för de personerna som har möjligheten till det,  men det är också slöseri med plats. För det finns en lösning till det här problemet som drabbar många gamers, och den lösningen heter loftsängar!

Loftsängar är en okänd välsignelse för gamers, loftsängar ger dig möjligheten till att ha ditt drömrum där du kan ha en bra säng men även en bra gamingstation. Här är några bra bilder som gör så att man förstår mer:

loftsang-gaming

Ja detta är ett barnrum men man kan se idén, sängen är precis över skrivbordet så att man får plats med allting, ett såpass stort skrivbord tillsammans med 2 stora skåp skulle inte få plats annars! En bättre bild som också bevisar att loftsängar är det bästa som har hänt gamingrum:
loftsang-med-skap

Det här rummet är ett perfekt exempel, sängen är stor och bekväm,  och under den så har man en TV, ett TV- ställ, en soffa, och bredvid allt detta så har man ännu mer plats för andra saker! Här är rummet från en annan vinkel så man förstår hur mycket plats man sparar:

loftsang-med-matbord

Man har till och med plats för ett litet bord för snacks osv när man kollar på en film! Det här skulle som sagt aldrig funka om det inte var för den underbara loftsängen.