Sök

Forza Motorsport 6 Recension

Category: Konsoller, Nyheter | Author: The MOOSE
forza motorsport

Det första man märker med Need For Speed Most Wanted är själva kvaliteten av arbetet som man har satsat på. Det arbetet det tog att göra spelet. En enastående kvalitet. Man ser att skaparna har tänkt på detaljer väldigt mycket, från mörka tunnlar till bländande ljus, från smutsigt jord till gräset. Delar av jorden och gräset som klingar sig fast vid skärmen när man väljer att köra off-road. De har tänkt på allting, t.o.m musiken. De här smådetaljerna ändras spelet riktigt mycket, i början märker man inte dem men om man spelar ett annat spel som inte har investerat lika mycket på smådetaljer, så märker man direkt hur mycket arbete de har lagt på NFSMT, och man blir väldigt tacksam när man kör förbi andra bilar i över 300 km/ h.Varje race har en introvideo som visar staden man tävlar i, man får inte glömma att städerna också är byggda av NFSMT teamet.

Men låt oss fokusera på spelningen.

Jag tycker om att allt i spelet är så snabbt, och jag pratar inte om bilarna just nu. Kartan är väldigt snabbladdad. Man kan köra igenom hela staden utan att stanna för att vänta att resten av kartan ska ladda. Man har typ tillgång till allting redan från början, ingen laddningstid. De enda gångerna man behöver vänta på laddningen är när man ska byta bil, delta i ett race eller byta till multiplayer, men det är inte så farligt.

En annan grej jag gillar är uppenbarligen bilarna. Man har möjligheten till att köra ungefär varje bil, direkt från början. Allt från Lancia Delta till Aston Martin. Men det speciella är att man inte behöver vinna races eller samla poäng för att kunna köra bilarna. Allt man behöver göra är att hitta dem, vissa bilar är bättre gömda än andra.
Verkligen ett bra spel, man kan se att de har tänkt på nästan allt i spelet, inga riktiga nackdelar enligt mig.