Sök

Bad Piggies Recencion

Category: Mobiler | Author: The MOOSE
bad piggies

Spelföretaget Rovio som är känt för Angry Birds har lagt ut 3 spel innan Bad Piggies. Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio och Angry Birds Space. Alla tre spel har samma spelstil vilket är en heltokej spelstil, men det blir gammalt efter ett tag. Därför så tycker jag att Bad Piggies var en ny start och det kändes väldigt fräscht med en ny spelstil, det visar att Rovio inte bara kan skapa 1 sorts spel.
Förut så gömde grisarna sig, bakom plankor, eller så exploderade de. Men den här gången får de gröna grisarna uppmärksamheten.
Spelet gjorde ett bra intro första gången när den kom ut, inte för mycket reklam så att det blev irriterande, men så mycket att man visste vad det var. Det fanns även mycket produkter med Bad Piggies tema som m­­­an kunde köpa.
Även om spelet inte är så likt Angry Birds så kan man fortfarande se att båda spelen har samma skapare. Man märker det om man kollar på speltiteln, innehåller ett adjektiv och djur, Angry Birds, Bad Piggies. Men även om man kollar spelsättet, det krävs mycket fysik för att kunna vinna, de har ett fysikelement. Men även poängsystemet är likt Angry Birds, man kan få 1-3 stjärnor per bana beroende på hur bra det gick.

Spelet är roligt att spela, de har en bra blandning av flitighet och skoj. Man behöver inte jobba så hårt att det är tråkigt, men det är inte så lätt att man tröttnar på det.
Fast ibland känner man att man inte vill spela spelet igen, speciellt vid svåra banor, men man kommer alltid tillbaka för att försöka slå banan.