Sök

Fruit Ninja Recension

Category: Mobiler | Author: The MOOSE
fruit ninja

Fruit Ninja är ett så enkelt spel att man kan sammanfatta det med två ord: hacka frukt. Man måste hacka frukten mot en träbakgrund, det kanske låter tråkigt men det är faktiskt väldigt roligt. Kanske det beror på att spelet är så simpelt, man bara hackar frukt, olika sorters frukt, och ibland kommer en bomb. Man måste hacka frukten innan den når marken och man kan inte attackera bomben, ni kan gissa vad som händer om man gör det. Men man har 3 chanser, om man förlorar alla 3 så har man förlorat den omgången/ matchen och behöver börja om igen.

Spelet kanske är så roligt på grund av enkelheten. Skär frukt, undvik bomber.
Men oftast så är enkla saker tråkiga, t.e.x så är det roligare att kolla på serier som är lite komplicerade än Bolibompa.
Jag tror nyckeln ligger i variationen, det finns många saker i en omgång och det finns även månge spelsätt. Med en timer, utan timer, snabbt, segt osv. Om man tröttnar så kan man bara köra med en annan inställning. Så man tröttnar aldrig.
Man behöver inte heller lära sig spelet, inga lektioner och sånt. Om du spelar det i 10 sekunder kommer du att veta hur hela spelet går till.
Det är roligt, enkelt och man kommer att vilja spela mer.